Go Introductiecursus 2020

Datum/Tijd
Datum: donderdag 5 november 2020
Van 20:00 tot 22:00 uur

Web-site: Go Club Salland 

Go Club Salland organiseert ook dit jaar weer een introductiecursus, bedoeld voor mensen die nog onbekend zijn met het spel, en er graag kennis mee willen maken.
De cursus vindt plaats op de volgende donderdag-avonden:
– 1 oktober
– 8 oktober
– 22 oktober
– 29 oktober
– 5 november
– 12 november
De eerste avond (1 oktober) is gratis en is bedoeld als vrijblijvende kennismaking met het spel en de spelregels. Na deze eerste kennismaking is het mogelijk de gehele cursus te volgen.
De kosten hiervoor zijn €30,- Voor dat bedrag kun je deelnemen aan de overige vijf cursusavonden. Deelnemers aan de gehele cursus hebben de mogelijkheid om een beginnerspakket aan te schaffen: voor €20,- extra ontvang je het prachtige boek ‘De kunst van Go’ en een klein formaat Go-set om thuis verder te oefenen en te spelen.
In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
opening, midden- en eindspel, gebied maken, verdedigen en aanvallen, levende en dode groepen, tactiek en strategie.
Op elke cursusavond worden er van 20:00 tot 21:00 nieuwe onderwerpen uitgelegd. Daarna kan je zelf verder spelen, vragen stellen, kijken naar partijen die gespeeld worden of gewoon gezellig nog wat napraten.
De cursus vindt plaats op onze vaste speellokatie:
De Fermerie
Muggeplein 9
7411 NW Deventer
Verantwoord Go spelen
Go Club Salland neemt de huidige COVID-19 situatie uiteraard serieus en volgt daarbij de richtlijnen zoals die door de Nederlandse Go Bond zijn uitgezet. Daarbij doen we ons uiterste best om, in overleg met De Fermerie, te zorgen voor voldoende ruimte tijdens de cursusavonden. Hiermee maken we het mogelijk dat deelname een prettige en zorgeloze ervaring kan zijn voor iedereen! 

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie