Kerstverhalen en Muziek

Datum/Tijd
Datum: zondag 20 december 2020
Van 16:00 tot 17:15 uur

Facebook Live

Kerstmis 2020 zal anders zijn dan anders.
We moeten ons allemaal houden aan strikte gedragsregels die nogal een impact hebben op het feest. Restaurants en kerken zijn dicht. Theaters en zalen heel beperkt open maar er kan nog steeds muziek gemaakt worden en de verhalen blijven verteld.
De vorige editie van Verhalen en Muziek was een fantastische middag met sprekers, zangers en publiek. Het ziet ernaar uit dat we het aantal bezoekers verder moeten beperken en daarom hebben we besloten een live stream op te zetten. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding om de kosten te dekken.
Deze editie van Verhalen en Muziek zal geheel in het teken staan van kerstmis 2020. Daarom Kerstverhalen en Muziek. We, Ton Wijdeman en Maarten Wolsing vertellen een kerstverhaal en spelen de kerstnummers die daarbij horen. Fijne kerstliedjes uit de rijke pophistorie die je niet elke dag op de radio hoort. Maar je kent ze zeker allemaal. We hopen dat jullie met grote getalen gaan kijken.
De muzikanten die ons deze middag helpen zijn Hans van Braak, Ferry Reindorp, Ron Bijland en Ivo Wolsing. Hiermee hebben we een volledige band met fantastische stemmen.
Live aanwezig zijn? Stuur een bericht naar maartenwolsing@gmail.com We hebben onder voorbehoud van en met inachtneming van de regels 10 kaarten beschikbaar. Entree: € 5,-, te voldoen bij binnenkomst. Alleen bezoekers met een bevestiging kunnen we toelaten.
Facebook stream: klik op de link en koop een toegangsbewijs voor nog geen € 2,50.
Leeftijd: 18+
 

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie