ON THE BLUE SIDE

Datum/Tijd
Datum: zondag 13 oktober 2019
Van 15:30 tot 18:30 uur


On The Blue Side is een Deventer bluesband. De band bestaat uit Mischa Sorel (drums), Eddy Bakker (bas), Harry Otten (gitaar), Karel Reuter (gitaar) en Jenny Penny (zang). Deze doorgewinterde muzikanten hebben hun hart verpand aan de blues. De strakke ritme sectie en de melodieuze gitaarsolo’s geven de warme lage stem van Jenny de ruimte om bijzondere uitvoeringen van bluesnummers te vertolken van onder andere Joe Bonamassa, Beth Hart en Gary Moore. Bekijk hier de playlist.


Wie zijn de leden van On The Blue Side?

Jenny Revenberg
Jenny, beter bekend als JennyPenny, ademt blues! Met haar lage warme blues stem trekt ze haar publiek mee naar de blue side! Ze is een graag geziene gast bij diverse jamsessies o.a. in De Hip in Deventer. Daarnaast is ze een veel gevraagde zangeres in diverse gelegenheidsformaties in Deventer omgeving. Voordat ze bij On The Blue Side kwam heeft ze in verschillende Rock Coverbands gezongen, waaronder de succesvolle band Piece of Rock. Zij en Eddy werken al jaren samen.

 

Eddy Bakker
De bassist van On The Blue Side is Eddy. Hij bepaalt de groove van de band. Zijn muzikale roots liggen bij Lady Lake, een bekende Nederlandse band die furore maakte eind jaren zeventig. Hij heeft met deze formatie gespeeld in Paradiso en Vredenburg en met o.a. Earth & Fire, Kayak en Solution.

 

 

Mischa Sorel
Mischa weet met zijn strakke drumpartijen de band in het gareel te houden. Hij speelt vanaf zijn 15e jaar in bandjes. Zijn muzikale roots liggen in de rock. Samen met Karel heeft hij in diverse formaties gespeeld waaronder The Approach die eigen funk/rock nummers ten gehore bracht in Apeldoorn en omgeving. Momenteel is Mischa, naast de drummer van On The Blue Side, ook de vaste drummer van de jamsessies in art café SamSam in Apeldoorn.

 

Harry Otten
Harry is gitarist bij On The Blue Side. Hij heeft 15 jaar in de Thin Lizzy tribute-band Black Rose gespeeld. De laatste jaren heeft hij in de blues/rock/funk formatie Hawkeye gespeeld. Met zijn eigen sound en gitaarspel vormt hij een goed koppel met Karel.

Karel Reuter
De tweede gitarist van On The Blue Side is Karel. Met zijn melodieuze gitaarsolo’s en zijn eigen sound vult hij de zangpartijen van Jenny goed aan. Hij speelt vanaf zijn 12e gitaar en is geïnspireerd door Eric Clapton, Joe Bonamassa en Gary Moore. Hij heeft eigen muziek gemaakt met The Approach en in diverse coverbandjes gespeeld.

 

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Voel je thuis bij de Fermerie