‘ON THE BLUE SIDE’ FERMERIE BLUES-ROCK

Datum/Tijd
Datum: zondag 13 mei 2018
Van 15:30 tot 18:30 uur


On The Blue Side kenmerkt zich door goede muzikanten zonder kapsones en heeft een eigen oefenruimte en opname studio.

Wie zijn de leden van On The Blue Side?

Jenny Revenberg
Jenny, beter bekend als JennyPenny, ademt blues! Met haar lage warme blues stem trekt ze haar publiek mee naar de blue side! Ze is een graag geziene gast bij diverse jamsessies o.a. in De Hip in Deventer. Daarnaast is ze een veel gevraagde zangeres in diverse gelegenheidsformaties in Deventer omgeving. Voordat ze bij On The Blue Side kwam heeft ze in verschillende Rock Coverbands gezongen, waaronder de succesvolle band Piece of Rock. Zij en Eddy werken al jaren samen.

 

Eddy Bakker
De bassist van On The Blue Side is Eddy. Hij bepaalt de groove van de band. Zijn muzikale roots liggen bij Lady Lake, een bekende Nederlandse band die furore maakte eind jaren zeventig. Hij heeft met deze formatie gespeeld in Paradiso en Vredenburg en met o.a. Earth & Fire, Kayak en Solution.

 

 

 

Mischa Sorel

Mischa Sorel
Mischa weet met zijn strakke drumpartijen de band in het gareel te houden. Hij speelt vanaf zijn 15e jaar in bandjes. Zijn muzikale roots liggen in de rock. Samen met Karel heeft hij in diverse formaties gespeeld waaronder The Approach die eigen funk/rock nummers ten gehore bracht in Apeldoorn en omgeving. Momenteel is Mischa, naast de drummer van On The Blue Side, ook de vaste drummer van de jamsessies in art café SamSam in Apeldoorn.

Karel Reuter
De gitarist van On The Blue Side is Karel. Met zijn melodieuze gitaarsolo’s en zijn eigen sound vult hij de zangpartijen van Jenny goed aan. Hij speelt vanaf zijn 12e gitaar en geïnspireerd door Eric Clapton, Joe Bonamassa en Gary Moore. Hij heeft eigen muziek gemaakt en in diverse coverbandjes gespeeld. Na een tijdje geen band meer gehad te hebben heeft hij nu met On The Blue Side de draad weer opgepakt.

 

Walter Donker
Walter is een bluesy toetsenist die de band compleet maakt. Hij heeft na een aantal jaren niet gespeeld te hebben het keyboard weer opgegraven en is weer back in business.

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie