Optreden Theater Sprook

Datum/Tijd
Datum: vrijdag 15 november 2019
Van 20:00 tot 22:30 uur


Sprook improviseert over Leven & Dood. Over kaarsjes en bucketlists. Met speciale gast, Deventer schrijfster Sietske Scholten.

Voor de pauze staan de verhalen van de Deventer Schrijfster Sietske Scholten centraal. In 2017 stond Sietske Scholten met haar roman Beet in de Bol.com top 10 van best beoordeelde Nederlandstalige literaire romans. Haar intense geschiedenis heeft haar geïnspireerd tot het schrijven van de roman over liefde, Lyme en loslaten. Welke plaats hebben leven en dood in haar leven? Wat heeft haar bewogen te gaan schrijven? Een aantal van haar verhalen wordt kernachtig teruggespeeld. Na de pauze is het woord aan de overige bezoekers. Wat willen zij delen en teruggespeeld zien over hun kijk op het leven? Of over hun relatie met de dood?

De zaal is op vrijdag 15 november vanaf 20.00 open voor publiek. De voorstelling start om 20:30 en is om ongeveer 22:15 uur afgelopen. Toegang bedraagt 10 euro. en iedereen die zijn of haar geboortekaartje aan de kassa kan laten zien, krijgt een gratis kopje thee of koffie aan de bar Reserveren en meer informatie via www.sprook.nl.

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie