Reizen over grenzen heen

Datum/Tijd
Datum: vrijdag 15 december 2017
Van 20:00 tot 23:00 uur

Enige tijd geleden verscheen bij Deventer uitgever ArtNik het boek ‘Op de grens tussen werelden’. De schrijver daarvan is Han Dijk. Het is een boek vol verhalen over ontmoetingen met mensen, met als rode draad een leven in verschillende werelden tegelijk.

Han Dijk deelt dit graag met anderen in een tijd dat grenzen eerder tot muren worden. Singer/songwriter Gerben Kroeze speelt onder andere in de Deventer band Dear Ellinor en een mistery songsinger ontmoeten de schrijver op vrijdagavond 15 december a.s. om 20.00 uur in De Fermerie (Noordenbergkwartier). Verhalen worden voorgedragen en muziek gepeeld. Het belooft een bijzondere ontmoeting die verbind tot een geheel.

De performers wensen dat er met deze voordracht een gesprek ontstaat over de ervaringen, belevingen vreugden vanwege het overschrijden van grenzen in letterlijke of figuurlijke zin. Dat mensen het minder moeilijk vinden om grenzen te vinden en te overschrijden in zijn of haar leven. Het zou ook voor de wereld mooi zijn, als mensen daar soepeler mee om weten te gaan.

De toegangsprijs is vijf euro en de kaarten zijn vooraf te koop bij het ontmoetingscentrum De Fermerie, Muggenplein 9 te Deventer. Wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal zitplaatsen. Voorafgaand aan het programma kunt u ervoor kiezen deel te nemen aan de dagmaaltijd van De Fermerie voor slechts negen euro (aanvang 18:30 uur).

Bron:

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie