Theater Sprook

Datum/Tijd
Datum: vrijdag 17 januari 2020
Van 20:00 tot 22:15 uur

Sprook improviseert met het thema: Gek of Geniaal. Over pillen en eigenwaarde. Met speciale gast Marijke Groot.

 

Liggen gekte en genialiteit dicht bij elkaar? Of is dat een mythe? Ze hebben in elk geval gemeen dat beide afwijken van wat we ‘normaal’ noemen. In hoeverre nemen we gekke mensen serieus? En onze eigen gekte? Is gek zijn alleen maar lastig, of missen we soms ook wat als het wordt weggestopt? 

 

Voor de pauze gaat onze gespreksleider is gesprek met de Deventerse Marijke Groot. Marijke kreeg een aantal jaren geleden psychische problemen. Ze schrijft hier columns en gedichten over. Soms bloedserieus, regelmatig met zelfspot. Ze won de MIND Poëzie award 2018 met haar gedicht “Openheid’. Ze heeft twee boeken geschreven ‘Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie’ (2018) en ‘Veel Succes met je PTSS’ (2019). Ook was ze spreker tijdens het Nationale Depressie Gala. Ze is herstellende en vertellende, aldus Marijke zelf.

 

Een aantal van haar verhalen wordt kernachtig teruggespeeld. Na de pauze is het woord aan u. Wat is uw relatie met gekte? Op welke momenten van gekte was u geniaal? Wat voor gekke of geniale ervaringen wilt u ons niet onthouden?

U bent welkom vanaf 20:00.

 De voorstelling start om 20:30 en is om ongeveer 22:15 uur afgelopen.

Reserveer tickets (€ 10,-) via  info@sprook.nl, onder vermelding van de naam en datum van de voorstelling.

meer informatie via  www.sprook.nl.

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie