Workshop Stress-les(s)

Datum/Tijd
Datum: dinsdag 20 februari 2018
Van 19:00 tot 21:30 uur

Stress-les(s)

Alles wat je wilt weten over stress en over ‘less stress’. Een workshop over het verband tussen stress en ons brein en hoe stress eenvoudig te stoppen. Een uniek inkijkje in onze eigen keuken dat doet verlangen naar meer….

Herken je dat? Dat je probeert gelukkig te worden door hard te werken, veel geld te verdienen, jezelf weg te cijferen en alle bordjes in de lucht te houden? Door te proberen aan alles te voldoen wat de maatschappij, je ouders of je gezin van je vraagt? Hoeveel stress levert dat op? Of voel je je ontevreden en heb je een onbestemd gevoel dat er meer uit het leven te halen is?

Er is steeds meer bekend over de werking van ons brein. Maar wat is dat eigenlijk, ‘ons brein’? Stuurt het brein óns aan of kunnen wij ons brein aansturen? Hoe communiceert ons brein met ons? En welke rol speelt ons lichaam daarin?

Villa Ik organiseert een boeiende en speelse avond, waarbij je kennismaakt met de werking van het brein en ervaart hoe wij daar zelf, vaak volkomen onbewust, invloed op uitoefenen. We kijken naar de impact van patronen en overtuigingen, wat die met ons doen én hoe die ons leven bepalen. Ervaar hoe het is om zelf ‘aan de knoppen te zitten’, waardoor geluk als vanzelf binnen handbereik komt en je vrij-uit kunt leven.

Wanneer: Dinsdagavond 20 februari van 19:00 tot 21:30 uur
Waar: De Fermerie, Muggeplein 9 te Deventer
Wie: Irene Niessink en Lisette Steentjes, trainers bij Villa Ik
Kosten: € 17,50 incl. koffie en thee

Meer info:  www.facebook.com/VillaWij

Aanmelden:  irene@villaik.nl of op 06-53456282 o.v.v. naam en datum

Locatie
De Fermerie

Kaart wordt geladen...

Categorieën


Voel je thuis bij de Fermerie